Recomanació de conte

Estàndard

Us vull recomanar un conte infantil d’Isabelle Carrier que parla sobre les dificultats que té un nen que es diu Lorenzo. De manera matafòrica parla de les diferències i les discapacitats, amb dibuixos divertits i clars narra les dificultats amb què es troba aquest nen, les qualitats que té, els obstacles que ha d’afrontar… i com al final, amb ajuda i estratègies pot fer el que es proposi.

Aquest conte està recomanat per la FEAPS (Confederación Española de Organizaciones en Favor de las personas con Discapacidad Intelectual). Recomano que us el mireu, és divertit i molt entenedor a partir de 6 anys per tractar el tema de les diferències i les discapacitats.

El cazo de Lorenzo d’Isabelle Carrier.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s