iSEQÜÈNCIES, una aplicació d’ajuda pels nens amb autisme

Estàndard

Avui he descobert que hi ha una aplicació molt interessant per iPad que es diu iSEQÜÈNCIES que ajuda al desenvolupament de nens i nenes amb autisme.

Aquesta aplicació treballa quatre àrees en què els nens amb autisme hi tenen dificultats en el seu dia a dia, com són els hàbits d’autonomia (rentar-se les mans, les dents, la cara, vestir-se…), els esdeveniments o activitats socials (anar al cinema, a la platja…), situacions quotidianes (anar al metge, a comprar…) i les emocions (por, alegria, tristesa, sorpresa…) mitjançant una sèrie d’activitats lúdiques que poden ser molt motivadores pels nens.

Algunes de les activitats de l’aplicació són col·locar seqüències en què el nen ha d’ordenar unes tres o quatre imatges per tal de formar una seqüència coherent en el temps, o el treball de les emocions davant d’una situació, escollir com se sentirà el protagonista, aquí teniu un exemple:

Image

Crec que totes aquestes ajudes són molt bones alhora d’ensenyar als nens amb autisme però també serveix per altres nens amb necessitats educatives especials i fins i tot per treballar amb un nen que no tingui dificultats en el seu desenvolupament. És molt interessant, si podeu consulteu l’aplicació!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s