18 de febrer: Dia internacional de la síndrome d’Asperger

Estàndard

Avui dia 18 de febrer és el dia internacional de la síndrome d’Asperger, per aquest motiu faig la meva aportació particular explicant molt breument aquest síndrome.

La síndrome d’Asperger és un trastorn del neurodesenvolupament. Les característiques principals d’aquest síndrome estan relacionades amb els comportaments socials, és a dir, el que fa referència a la qualitat de les relacions socials, com serien dificultats per entendre els comportaments no verbals utilitzats durant la interacció social (mirar als ulls, somriure social, expressions facials, etc.), dificultats per relacionar-se amb els iguals, dificultats en el reconeixement socio-emocional i amb alguns comportaments inadequats com rutines o interessos restringits.

A continuació, podeu veure un petit video Hugo, un amigo con Asperger, que parla sobre algunes de les característiques del síndrome d’Asperger. Pot ser molt útil per treballar-ho en escoles ja que fa una pinzellada de les característiques més comuns d’aquest síndrome.

Hugo, un amigo con Asperger

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s